måndag 4 april 2022

Ha Ha Ha ! Så det kan bli

Somliga fyller på med vad som gratis är. Finns bakomliggande syfte kunde det varit märkligt men en del kanske är lika immun mot vätskan i doserna som andra är mot somliga influensor och sjukdomar.
Ha ha ha ja klarar han sig var alltsammans bara placebo sockervatten eller liknande 😂
Övet till allvaret. Visst skulle man kunna bli 100% vegan när djur står i lika stort fokus personligen som människa. På villkoren: SKROTA KOKOSOLJA! butiker tar hem mer växtbaserade delikatesser för vad man provat och konsumerat hittills har varit delikat (utom pajerns!) och att priser sänktes så stt man ksn handla dem!
Fantastiskt god men...TA BORT KOKOSOLJA! den är fienden. 2 produkter med förrädiska KOKOSOLJA som tillsats nog måste det finnas annat, hälsosammare än det!?!?
De var delikata och givande! Tyvärr ser man inte till förpackningen i frysdisken längre varken Coop eller Ica. Bedrövligt!
Dessa fanns hos Lidl, delikatesser även dem och "färs" på bilden under fräste man och åt med välbehag.
Något som gjorde sig väl mellan brödskivor till god potatis!
proteindryck soja köps så att den alltid finns hemma! Ett måste både som dryck och i kaffe. Havre drycker undviks med kännedom om det andra inte vet eller kan negligera tills verkligheten hinner ikapp dem...
Köptes tidigare, innan protein kom. Den var hyfsad men inget för kaffet! Man handlar vad man vill och med kunskap man känner till.
Goda glutenfria produkter är alltid bra! Käftsmäll ska kritiserande imbecilla hs! Så...
________________________________________
Slarvigt! Dåligt gjort och dyr!
Trevlig tysk pop från 1982 på tyska...
Future World Orchestra: turning point mycket skön, tidlös, dansant pop för människor med huvudet på skaft och öron som hörsel i behåll! Från 1983, ett år det släpptes mängder med underbar musik! Den som inget minne har den får gå med huvudet tomt! Cannabis. 

1 kommentar:

  1. Även om det inte är markant märkbart så tycks varor sina i butiker. Gick och handlade ikväll och somliga hyllor var barskrapade av det man var ute efter. Blir det ransonering längre fram i vår och sommar månne? Just vid den tiden var det cirka e-4 kunder inklusive undertecknad! Visserligen skönt att slippa trängsel men så lite kunder har nog aldrig varit undetunder 80 och 90 talet, handlade inte just där mellan åren 2000-2014 så det är omöjligt att säga hur det såg ut då. Gissar att många bäckar gjort att tidigare kunder upphört handla just där. Många bäckar kan enkelt sammanfattas med bemötande och uppförande! Problematik i kubik och förändringar till majoritet av kunders ogillande mm mm mm mm. Allt bidrar och att återknyta kundkrets kan ta åtskilliga år till skillnad från förlorad kundkrets.

    SvaraRadera