onsdag 13 april 2022

När Skam och Samvete Var Helt Försvunnen!

I tidningar, på reklamaffischer, som löpsedlar. Överallt fanns de.
Man möttes överallt 70 talet, 80 talet av dessa när Samvete och moral var långt borta i världsrymden!
Överallt det bolmades, fanns t.o.m. en "förälder" som avsåg att barn skulle lösa sina fritidssysslor genom att rulla cigaretter åt denne!
Barnen fostrades att tjäna Sina föräldrar som delegerade slavarbetsuppgifter! Så märkligt att bli träl i slaveri man är när uppväxttiden prägladea av arbete, arbete och åter arbete!
Några egna medel fick man mer sällan därför blev vuxna livet. Som det blev. Hyckleri vat vardagsmat när "föräldrar" inte visste bättre av total okunskap!
Somliga av barnen härmade föräldrar och började blossa på cancerpinnarna, utan vetskapen om dess konsekvenser.
Dubbelmoralen hade inga gränser! Lika lite som somliga arbetsgivare! Och år 2020 kom pandemin och i dess vågor en annan ofantlig jätteindustri startade som arvtagare efter giftpinnarna.
När befolkningen inte längre gick att lura med giftpinnarna. Ibland så många tusen vilsna robotar finns kapital att tjäna.
Det är bara begynnelsen av Mjältbrand.
Film "The Insider" med Al Pacino och Russell Crowe beskriver klart och tydligt vad den nya industrin är kapabel till och har all tid, alla resurser samt inte minst kapital att köpa sig lös ur tvister, domstolar och paragrafer.  Cannabis.

1 kommentar:

  1. I mitten av 80 taulet vare raisa dell Leningrad där det fanns cigaretter men inte snus! Som fattiglapp man var blev det som det blev av bidragskapitalet! Sedan allergi och astma så man hatar rökare sedan man drabbades av astma som funnits med i bilden sedan barnsben men Ryssland var man ungdom och sedan dömdes man till vad man har idag!

    SvaraRadera