måndag 18 april 2022

Skönt slut för idag!

Det man ser är en bild som med avsikt tagits för att visa något som alla inte ser men den som tagit bilden ser.
Vatten av snö bildas och svämmar över gräsmattor över vägar och skapar problem som nästan inget vidtar åtgärder mot. Det var inte den grundläggande avsikten med bilden utan för att visa att man faktiskt går en längre sträcka för att komma till busshållplatsen. Som alltid är reklampelare liksom nu.
3 av det märket finns på arbetsplatsen och fungerar liksom arbetar undan vad som lagts i och gör bra jobb! 2 åtminstone gör bra jobb med gott resultat den tredje fungerar som förväntat. Första dagen på 7 år man slutat i rätt tid utan obetald övertid! Så är det annandag påsk och inte stressigt pga för hög beläggning och överdimensionerad belastning! Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Frågan man kan ställa apropå kravallerna i Linköping/Norrköping helgen som var: varför åker en dansk uppviglare till Sverige för att utföra sitt sabotage? Kan den arme stackaren inte göra det på hemmamark i Danmark eller skulle det inte få liknande eller alls någon respons i hemlandet? Kanske skulle pajasen bli inburad som den byfåne den är? Frågan lär förbli obesvarad.

    SvaraRadera
  2. Den uppviglaren vill skapa vad den inte kan av flera skäl hemma i Danmark! Sedan hatar den nog Sverige och landets makthavare, myndigheter och rättssystem. Den kan lura och bluffa så mycket den vill. I Sverige möter den inte totalt motstånd likt i Danmark. Kan vara delvisa svar.

    SvaraRadera