torsdag 28 april 2022

Innan Allt är Försent och eller Förbi!

Tänkvärt för levande människor kan vara att ta i beaktning och om inte annat försöka att eftersträva. Läker snarare än skadar.
Positivt tänkande? Med diagnoser och frekventa sjukdomar!? Frånvända medmänniskor och svikande av allt och alla!?!? Typ...
Funkar till vissa gränser! Tungrott men skam den som ger sig. Utbränd i förtid men är man så skolad kan det vara omöjligt att agera på fantasifulla sätt!
Håller längst· sällan oundvikligt i skolor och på större arbetsplatser!· vilket somliga aldrig begriper!· monotoni är inget substanslöst uttryck!· utövas till 100% när medvetna vet vad själen är!
Få är de medvetna om ens någon av punkterna! Än färre är de medvetna om alla punkterna! Därmed lever få efter förbättring utan snarare efter frossa i livsmedel, lev hektiskt, hårda tuffa tunga fysiskt och psykiskt påfrestande arbeten ger monetära tillfälliga lösningar!
Aldrig försent att lära om sig. Nyttiga tillägg kan bli avgörande för framtiden.
En trevlig bild på harmoniska vänner är alltid rätt! Livet är vad man gör det till. Varför brännas ut i förtid? Livet är kort tid nog som det är. Gifter förkortar liv.
Skandal även om det är receptfria läkemedel men tyvärr vet man att de borde ändras till rätt benämning - Skadeciner! Det är exakt vad de alla är recept och receptfria. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Ibland finner man grund till inlägg när man vet att det saknas. Även om man är den ende att förstå en större helhet än övriga sk medmänniskor som tror de förstår varandra men vid närmre granskning skulle få insikten att så aldrig varit, är inte samt aldrig kommer att bli. Provokatörer medvetna som omedvetna ställer klart imbecilla slutsatser med uttryck och meningar likt "intressant hur tänkte ni?" när denna mening aldrig nödvändigtvis hade varit användbar. "Spännande, blir intressant att se fortsättningen kanske en uppföljning" är något som tyvärr kan bli avfärdande eller av någon form av mental rädsla avstyrande. Som det gamla ordspråket lyder: det är bättre att hålla mun stängd och tillåta allmänheten tro att man är mindre bemedlad än att öppna den på vid gavel och bevisa det!

    SvaraRadera