lördag 9 april 2022

Lördag 9 apjil 2022

Fredag
Åter till jobbet och...KAOS! Var bara förnamnet vilket ledde till radikala förändringar i strukturen och gränsfall hann med vad som var tvunget. Hann dock till 16:00 ombytt och utstämpling 16:13 men pga väderlek hann man en försenad buss hem. Tar allt med ro när situationen blir sådan.
Tack och lov! Ingen inställd trafik när man skulle åka hem, tvärtom! Det mesta flöt på medströms. Det är det viktigaste!
Har inte märkt av markant ännu men likt under pandemin kommer nog bristerna halvåret efter utlyst brist i media. Traditionellt är det så, först brist i södra svärjä sedan i mellersta sist i norra Sverige! Det är av åtskilliga skäl gynnsamt att bo i norr, då blir man förvarnad och hinner handla! 👍
Fördel med android som befriats från överflödiga appar som de som fyller noll funktion är att man har rikligt med internet, samtal och meddelande kvar närmare mitten av månaden! Kontantkort och (antagligen) virusfritt så är den telefonen vilken är reserv men samtidigt väckarklocka vardagar!
Den är det bästa man köpt någonsin. Bra batteri, skönt utförande, bra med skyddsficka! Och avstängning UTAN bekräftelseverifiering!!! Dessutom den billigaste av alla man köpt! genom åren. Cannabis.

De 2 andrs är på upphällningen, gällande batterikapacitet men även annat. Gruvsamt att skaffa nytt eller åtminstone annat nyare framöver...

2 kommentarer:

  1. Kommunist tattare "ska ha bätart för allt!" men di jäwla kan slecka röäwa på skabbräva! Vk.se di jäobla har reklam de kunn däm schweina leva på å skriva gratis!!! ALDRIG kommer en läsa mer än hä söm jer FRITT!!!👿

    SvaraRadera
  2. Många äro de att ha fallit bort Dvs avlidit av åldersskäl, olycka, sjukdom och konsekvenser indirekt arbete, fritid eller "vården". Gissat har man liksom yttrat till något strötal vad de aldrig förmått förstå. Makthavare globalister går maktens elits ärende och eliminerar etiska befolkningen sedan tredje världens och intet ont anandes blir de själva valda och då är det försent att dra sig ur eller försöka fly!

    SvaraRadera